13/09/2011

Απαντά καλύτερα όποιος απαντά τελευταίος...

Από το capital.gr:

Δημόσιος Υπάλληλος Α:


Μόλις ο Βενιζέλος,προχθές έκανε τις εξαγγελίες ,κάτω από την ασφυκτική πίεση των Ευρωπαίων,και μόλις χθές,αποκαλύφθηκε το παιγχνίδι του Κομματικού κράτους με τους πελάτες του.
Οι εφοριακοί και οι Τελωνειακοί κατεβαίνουν σε απεργία διαρκείας από Δευτέρα.
Γιατί;;
Διότι οι κυβερνώντες παίρνουν πίσω την υπόσχεση που τους είχαν δώσει τον Αύγουστο,περί χορήγησης επιδόματος προσωπικής διαφοράς,στα επιδόματα που θα τους έκοβαν.
Θυμάσαι την εξαγγελία  για απεργία στις 24 και 25 Αυγούστου,που την ανέστειλαν όταν πήραν τις κρυφές υποσχέσεις κάτω από το τραπέζι.

Αυτό το παπατζιλίκι ξέρεις πώς το έλεγε ο παππούς μου;;AΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΙΝΩ!!!!

Αυτό το πολιτικάντικο παιγχνίδι παίχτηκε ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,που άνα πάσα στιγμή εκβιάζουν.

Το πολιτικό σύστημα υποχώρησε,όπως υποχωρεί δύο χρόνια τώρα σε όλα τα προνόμια και σε όλες τις συντεχνίες.

Τι λέω δύο χρόνια και δεν λέω 180 χρόνια,μετά την δολοφονία του Καποδίστρια!!

Ωσπου ήρθε η Τρόικα, την περασμένη εβδομάδα,Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,και ας λένε διάφοροι σχολιαστές των κειμένων σου,ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΕΙΔΕΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ,περί <<εθνικής ανεξαρτησίας>>.

Και είδε η Τρόικα το έκτρωμα που ονομάτισαν <<ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ>>,που ήταν μια ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ!!

Και αφού ήλθαν,είδαν,και απήλθαν ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ,ναι, όπως αηδιασμένοι ήταν και πολλοί Δημόσιοι Υπάλληλοι με το έκτρωμα του δήθεν <<ΕΝΙΑΙΟΥ>> ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ.ο Θεός να το κάνει ενιαίο.

Και μόλις οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ είπαν :

<<H σταματάτε να μας περνάτε για φραγκολεβαντίνους,η δεν παίρνετε ούτε ΕΥΡΩ>>,τότε ξανά το αρχικό σχέδιο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ,εμφανίστηκε,από τα σκοτεινά υπόγεια του κομματικού συστήματος.

Οπότε ο Βενιζέλος προχθές τα είπε όπως έπρεπε να τα πεί,και όχι όπως κρυφά τα είχε συμφωνήσει με τους Τελωνειακούς και τους Εφοριακούς.Και τον, άκουσε ΟΛΗ η Ευρώπη.

Ελα ντε όμως που στους <<πελάτες>>,είχε πεί άλλα.Και τώρα,τι γίνεται τώρα;;;

Οπότε οι πελάτες,που είχαν αναστείλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις ,στα τέλη Αυγούστου,μιάς και πήραν αυτό που ήθελαν,ΤΩΡΑ,που βλέπουν πώς <<οι Προισταμενοί τους>>,προκειμένου να μήν τούς μείνει η Χώρα στα χέρια,<<τους πούλησαν>>,για να σώσουν την πολιτική τους καρριέρα,ξεκινούν πάλι απεργία.

Aυτό είναι το παιγχνίδι Κώστα,και αυτό το παιγχνίδι παίζεται δεκαετίες σε αυτήν την δύσμοιρη Χώρα,από τους πολιτικούς και τους πελάτες τους.Είδες τι όμορφο παιγχνίδι παίζουμε;;ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;

Προχθές ο Βενιζέλος <<μίλησε>> με την φωνή της Ευρώπης,δεν μπορούσε να κάνει αλλοιώς.

Είπε:Oλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι,με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας,την ίδια μόρφωση και προσόντα,σε όλα τα υπουργεία θα παίρνουν τα ίδια λεφτά.Ολοι οι υπάλληλοι θα είναι υπάλληλοι του κράτους,και δεν θα έχουν εξ οφιτσίου,θέση σε προνομιούχα υπουργεία.
Όλα τα επιδόματα καταργούνται παντού,και μόνο όσοι έχουν παραγωγικότητα θα παίρνουν μπόνους.Αυτά είπε.

Όχι Κώστα μην βιάζεσαι,αυτά ήταν θέσεις της <<στυγνής τρόικας>>,και των Ευρωπαίων <<τοκογλύφων>>,δεν ήταν θέσεις της κυβέρνησης και του Ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Το κομματικό σύστημα άλλα είχε υποσχεθεί στην,<<πελατεία>>.Στα κρυφά,επειδή νόμιζαν ότι <<το δαιμόνιο της Φυλής>>,είναι πάνω από κάθε λογική.Το κομματικό σύστημα,είχε υποσχεθεί διατήρηση των προνομίων,με ένα έκτρωμα ,που το έλεγαν ενιαίο.

Τώρα Κώστα κατάλαβες,γιατί Εφοριακοί και τελωνειακοί,κατεβαίνουν στην απεργία που είχαν αναστείλει στις 23 Αυγούστου;;

Τώρα Κώστα κατάλαβες ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ,που πάλι από την Ευρώπη ανακαλύφθηκε!!!

Όχι Κώστα μην είσαι τόσο σίγουρος ότι τελικά θα γίνει το ενιαίο.Θα το τρενάρουν,και μόλις πάρουμε την 6ηδόση.Τελωνειακοί και Εφοριακοί θα τα βρούν με το κομματικό σύστημα…..Εκτός έαν…

Εάν ξυπνήσουν οι χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!!Δημόσιος Υπάλληλος Β:
Διάβασα με προσοχή το άρθρο σου φίλε δημόσιε υπάλληλε και έχω τις εξής παρατηρήσεις να σου κάνω όντας εγώ ο ίδιος εφοριακός.
1. Είμαι 33 ετών οικονομολόγος από Α. Σ. Ο. Ε. Ε. με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων.
2. Πριν διοριστώ στη Δ. Ο. Υ. είχα τριετή εμπειρία σε λογιστήριο και ως εκ τούτου πιστεύω ικανοποιητικές γνώσεις τήρησης λογιστικών βιβλίων τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο καθώς είχα μεταξύ άλλων διδάξει λογιστική σε ΤΕΙ και ΙΕΚ στον τόπο καταγωγής μου.
3. Διορίστηκα στο Υπουργείο Οικονομικών όχι απλά μέσω ΑΣΕΠ αλλά με το γραπτό διαγωνισμό του 2004 και γι'αυτό άλλωστε θλίβομαι που οι συνάδελφοι ΠΕ Εφοριακοί παραμένουν ακόμη αδιόριστοι διότι ξέρω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που τράβηξαν για να γράψουν αυτούς τους βαθμούς και να περάσουν στις εφορίες.
4. Μέσα σε πέντε χρόνια δουλειάς στη Δ. Ο. Υ. έχω περάσει από τα περισσότερα φορολογικά αντικείμενα και έχω εμπλουτίσει σημαντικά τις γνώσεις μου ώστε να μπορώ να υποστηρίξω τα κάτωθι:
Α. Για τα προβλήματα στη φορολογική διοίκηση φταίνε εκτός από ορισμένους συναδέλφους μου, κατα τεκμήριο άνω των 50 ετών καρπός οι περισσότεροι των περίφημων διορισμών από το παράθυρο της δεκαετίας του 80 , οι παλινωδίες της φορολογικής διοίκησης.
Έχουν ψηφιστεί 7 ή 8 διαφορετικά νομοσχέδια που καλύπτουν φορολογικά θέματα μέσα σε δύο χρόνια. Ο δε πρώην ΥΠΟΙΚ μπορεί απλά να πάρει βραβείο ανικανότητας και ασχετοσύνης περί των φορολογικών, θυμίζω κίνημα αποδείξεων αδυναμία έκδοσης φορολογικής κάρτας και λοιπές παλινωδίες.
Β. Η νέα γενιά υπαλλήλων που διορίστηκε στο Υπουργείο οικονομικών με τους διαγωνισμούς του 2002, 2004 και ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ 2008 είναι στην πλειοψηφία τους παιδιά με τυπικά προσόντα σαν τα δικά μου, ορισμένοι δε από αυτούς με καλύτερα και έγραψαν σε πολύ δύσκολές εξετάσεις με ύλη: ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. . . . και ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι, ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70%. Οσοι από αυτούς έχουν διοριστεί είναι στην πλειοψηφία τους ικανότατοι, ευγενέστατοι απέναντι στον πολίτη και τους αναγνωρίζεις εύκολα στις κατά τα άλλα γηρασμένες Δ. Ο. Υ. Αν λοιπόν φίλε μου Δ. Υ. έχεις και εσύ αυτά τα προσόντα, διορίστηκες με τον ίδιο τρόπο και κάνεις την ίδια δουλειά με αυτούς καμία αντίρρηση να παίρνεις τα ίδια χρήματα. Μάλλον όμως σε κάτι από όλα αυτά υστερείς γι αυτό και δεν είσαι στο Υπουργείο Οικονομικών.
Γ. Διαφωνώ με το θεσμό του Κρατικού Υπαλλήλου διότι δεν έχω καμία διάθεση να μου έρθουν ανίκανα κομματόσκυλα στην υπηρεσία μου και εμένα να με εκβιάζουν να είμαι φιλικά προσκείμενος στην εκάστοτε πολιτική εξουσία για να μη με μετατάξουν σε καμία υπηρεσία της κακής ώρας να κάνω δουλειά Γραμματέα Υ. Ε.
Αυτά από έναν εφοριακό.
Υ. Γ. : Δεν ταυτίζομαι ούτε υπερασπίζω σε καμία περίπτωση συναδέλφους μου που έχουν απρεπη συμπεριφορά και αρνούνται να εξυπηρετούν - νομότυπα - πάντα τον πολίτη. Αυτοί και όσοι άλλοι πιάνονται να χρηματίζονται πρέπει απλά να δικάζονται άμεσα - εντός το πολύ έξι μηνών - και σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης ΝΑ ΠΑΥΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ για να ξεβρωμίσουν οι υπηρεσίες. Φυσικά για να μην μπορεί να αυθαιρετεί ο υπάλληλος πρέπει να είναι ξεκάθαρη η νομοθεσία κύριοι κυβερνώντες.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
Απάντηση Δημοσίου Υπαλλήλου :
Αναδημοσιευω καποια αποσπασματα απο το σχολιο σου:

Αν λοιπόν φίλε μου Δ. Υ. έχεις και εσύ αυτά τα προσόντα, διορίστηκες με τον ίδιο τρόπο και κάνεις την ίδια δουλειά με αυτούς καμία αντίρρηση να παίρνεις τα ίδια χρήματα. Μάλλον όμως σε κάτι από όλα αυτά υστερείς γι αυτό και δεν είσαι στο Υπουργείο Οικονομικων
Διαφωνώ με το θεσμό του Κρατικού Υπαλλήλου διότι δεν έχω καμία διάθεση να μου έρθουν ανίκανα κομματόσκυλα στην υπηρεσία μου και εμένα να με εκβιάζουν να είμαι φιλικά προσκείμενος στην εκάστοτε πολιτική εξουσία για να μη με μετατάξουν σε καμία υπηρεσία της κακής ώρας να κάνω δουλειά Γραμματεα.

Αφου επαναδημοσιευσα καποια ενδεικτικα αποσπασματα απο τα κειμενα σου, για να δουν ολοι οι αναγνωστες το μεγεθος του δημοσιουπαλληλικης υπερφιαλης νοοτροπιας που καποιοι εχουν, θα ηθελα να σε ρωτησω.

Δηλαδη θεωρεις οτι στο δημοσιο ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΕΤΑ, ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, oπως ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ χαρακτηριζεις;;

Ωραια αντιληψη εχεις μορφωμενε πολυ-πτυχιουχε φιλε Δ. Υ, που μαλλον θεωρεις οτι ανηκεις σε ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Εχεις καταλαβει οτι με αυτες τις φρασεις σου, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ, η δεν το εχεις καταλαβει ακομα;;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΙΛΕ, τα ανακτορα των Βερσαλλιων, η οι κρεμαστοι κηποι της Βαβυλωνας, οπου εκει πανε μονο οι προυχοντες!!!

Εχεις την εντυπωση οτι δεν υπαρχουν αλλοι πτυχιουχοι στην Δημοσια Διοικηση , που και πιο πολλες γνωσεις εχουν απο εσενα, και ολοκληρα ΚΕΠ κρατανε και παιρνουν μισθους 1000 ευρω πιο κατω απο εσενα.

Eχεις την εντυπωση οτι δεν υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ πολυ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ για 700 ευρω, ΑΝΘΡΩΠΟΙ που εχουν ηδη απολυθει απο τον ιδιωτικο τομεα.
Ποιος εισαι ΕΣΥ που ΛΕΣ οτι ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.
Ειδες πως σε βαλανε, ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΕΚΕΙ, στη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;;
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, η φανταζεσαι οτι εισαι υπαλληλος ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΒΛΕΤΙ, εξ οφιτσιου , οποτε οι αλλοι υπαλληλοι ειναι Β κατηγοριας;;
Δεν μου λες κατι Φιλε μου: Aυτα τα 41 δισ ανεισπρακτες οφειλες ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ, για αυτα τα χρηματα, δεν εχει κανεις ευθυνη, η για ολα φταινε οι εκαστοτε υπουργοι.

Ο κοσμος τοχει τουμπανο και καποιοι κρυφο καμαρι, οι φοροεισπρακτικοι μηχανισμοι ειναι αποτυχημενοι. . . αληθεια ως ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ, εχεις κανει γραπτες προτασεις στην Διοικηση , ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ, εχεις ερθει σε ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με την ασχημη νοοτροπια εκει μεσα, η απλα συμβιβαστηκες και εσυ.

ΕΙΣΑΙ Η ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;;ΕΓΩ ειμαι και ταχω πει δημοσια και κοντευα να φαω και ξυλο. . . Δεν νομιζω ομως νασαι γιατι νοοτροπιες ανθρωπων που επειδη ειναι στο υπουργειο οικονομικων, νομιζουν οτι εχουν πιασει την πολυθρονα ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ, παραπεμπει σε αντιληψεις ιδιοκτησιακου καθεστωτος. Ειναι δικο σου μαγαζακι το υπουργειο Οικονομικων;;Ειναι ιδιοκτησια σου;;

Ακου λοιπον Φιλε Πολυ-πτυχιουχε και super μορφωμενε υπαλληλε του υπουργειου οικονομικων, ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ υπαλληλου. Ασε τις δικαιολογιες για κομματοσκυλα και τοιαυτα. . . Αλλωστε εκει μεσα με πολλους τετοιους εισαι και κανεις παρεα, και λες καλημερα. . . και μαλιστα κε Προισταμενε κ. λ. π.

Το υφος και το ηθος της επιστολης σου, επιβεβαιωνει ενα συμπερασμα μου.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, εχουμε μπολικα ΑΕΙ, εχουμε εκδοσει μπολικα πτυχια, αλλα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ και Πολιτισμο δεν εχουμε, διατηρουμε δημοσιο πελατειακο. Διοτι παρολο που μπηκες με διαγωνισμο, εχεις μπει για τα καλα στον ιστο της πελατοκρατειας, και αυτο επιβεβαιωνεται απο το υφος του σχολιου σου.
Αρα το δικαιο που λεει ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ, εσυ το θεωρεις αδικο, διοτι οπως λες εισαι στο υπουργειο οικονομικων!!!Ωραια αντιληψη. Δεν φταις ομως εσυ, φταιει το κοτσαμπασικο πολιτικο συστημα που διοικει την Χωρα, καθως εαν ησουν Δ. Υ σε μια Πολιτισμενη Ευρωπαικη χωρα, ουτε που θα ειχες σκεφτει να γραψεις τα συγκεκριμενα αποσπασματα που σου εθεσα υπ οψη.

Και κανονιστε να δουλεψετε και να μαζεψετε κανενα φορο, γιατι αν Βουλιαξει η Χωρα, τοτε ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ, δηλαδη και εσυ που εισαι πολυ-πτυχιουχος και ο κακομοιρης ο πληβειος ο Δ. Υ του Δημοτικου, και ολοι μας, θα παιρνουμε απο τα ΑΤΜ καπου 100-200 ευρω τον Μηνα.

ΥΓ
Οι καθαριστριες του ΥΠΟΙΚ ποσα παιρνουν;
Οι Δ. Ε ποσα παιρνουν;;
Προσεξε τι θα μου πεις γιατι εχω αντιγραφα εκκαθαριστικων.

Το υφος της επιστολης μου Φιλε Υπαλληλε του Υπουργειου οικονομικων, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κατα δηλωση σου, ειναι ευθεως αναλογο, με το υφος των αποσπασματων σου, που αναδημοσιευσα στην αρχη του σχολιου μου.

Καλη προσγειωση.


No comments:

Post a comment