Μια επίσκεψη στο τοπικό supermarket μου προσέφερε αυτό το πιάτο:
Έμπνευση του δευτερολέπτου ήταν και πρώτη φορά το έφτιαξα αλλά έγινε λουκούμι. Είχα κάτι σαλατικά σπίτι (καρότα, μαιντανό, τζίντζερ (τι σέξυ εφεύρεση της φύσης αυτό το πράγμα)) καθώς και ντόπιες πατατούλες από την φάρμα της οικογένοιας εδώ, τσίμπησα από το μαγαζί φρέσκα τορτελίνια 4 τυριά, τα έβρασα ΜΑΖΙ στην κατσαρόλα με τα καρότα και τις πατάτες για κανα τέταρτο (στα 10 λεπτά έβγαλα τα τορτελίνια με σουρωτή κουτάλα) και τους έκοψα από πάνω το μαϊντανό και το τζίντζερ. Ελαιόλαδο (δυστυχώς Ισπανικό) για να γλιστράνε και λίγο και έτοιμο. Πήρανε όλα μυρωδιά το ένα από το άλλο και έγινε Τζιτζί!
No comments:
Post a Comment